Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 6 juni 2016

6 juni!

Idag har jag bara njutit av att vara hemma med mina grabbar!

Vi var iväg till hundgården på förmiddagen och två av mina pälsklingars kompisar tittade in i hundgården så hundarna fick en dryg timme med nosning, lek och umgänge i morgonsolen.

På eftermiddagen tog jag fram en massa pysselgrejor...


...och i organiserat pysselkaos så började jag dekorera små tändsticksaskar med spets och små egenhändigt virkade blommor:)
 

Snälla syrran kom förbi med en liten provsmakning på sommarens första svenska jordgubbar! Väldigt passande så här på nationaldagen!


Jordgubbarna smakade såå gott!

Nu håller jag på att virka lite flera miniblommor till mina tändsticksaskar, och det kan nog också bli lite virkade hjärtan i de svenska färgerna!

En dag som denna nationaldag känner jag mig riktigt stolt över att vara svensk och lyckligt lottad att ha fötts i vårat underbara land!

Annie

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig om, och känner igen, tacksamheten över att bo i detta land, och att ha haft turen att födas här!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi har verkligen haft tur!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!