Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 17 juni 2016

Inte mycket att skriva om idag...

Idag har jag känt mig lite nere och hängig, och jag antar att det har att göra med att mensen är på väg. Det blev en tupplur på soffan på eftermiddagen, och för en gång skull var jag sugen på en massa onyttigheter; ytterligare ett tecken på hormonsvängningar. Annars har jag inte något sötsug att tala om nu för tiden tack och lov. Orken har inte varit vad den borde vara idag, vilket innebar att jag precis har stått och gjort två Pavlovor till morgondagen då vi ska fira min födelsedag med familjen. Jag fyller egentligen år på måndag, men pappa kommer upp i morgon på besök, och syrran och svågern jobbar på måndag så vi tänkte att det var lika bra att fira tillsammans imorgon. 

Annie

1 kommentar:

  1. Hoppas att du kommer att må bättre idag och att kroppen ska vara mer i balans, så att du kan njuta riktigt av firandet! Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!