Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 7 juni 2016

Hemarbete

Idag har jag gjort lite av varje; filmdate med Bästa T, sorterat tvätt, lagt undan vinterkläder och tagit fram sommarkläder (har en sådan liten garderob att jag måste flytta runt kläder och ha det jag inte använder undanstoppat), klippt klor på hundarna, tvättat i tvättstugan, och dammsugat. Nu ser jag verkligen fram emot att virka en stund innan jag går och lägger mig.

Vädret har varit väldigt soligt och varmt under dagen, men nu på kvällen kom regnet och åskan och blixtar. Alfahanen och Kaxmörten gillar inte åskan, så just nu ligger Alfahanen på min fötter för att få närhet medan Kaxmörten har krypit upp i min famn och flämtar som en galning. Helt klart två stressade hundar.
Solstrålen däremot bryr sig inte om åskan. Han låg på ryggen i soffan med alla tassarna i vädret och snarkade, och nu har han rullat ihop sig på en kudde och sover gott. Det är nämligen mycket att hålla koll på de dagarna då matte tar itu med hushållssysslor:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Vad mycket du hann med!! Vi var iväg och klippte klorna igår... jag kan ju inte själv. Eller kan och kan... hoppar över det, är mer korrekt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är väl inte en av mina favoritsysslor direkt, men det blir gjort.

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!