Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 23 januari 2015

Skön fredag

Idag har varit en sådan lugn och skön dag dag för mig och hundarna, och det kändes väldigt välbehövligt. Ingen stress och inte alltför mycket oro.
Det blev en tur till hundgården med hundarna och lek med en av deras hundkompisar.
Det blev en trevlig pratstund med en vän.
Det blev mycket sport på tv med mig nerbäddad under en filt på soffan.
Det blev också en tupplur under samma filt...
Det blev lite planerande inför ett nytt handarbetsprojekt.
Det blev till och med lite tid i köket när jag kokade ärtsoppa.
Och det blev också viss ihop-plockning av julsakerna (vilket avstannade helt de senaste veckorna när jag har mått dåligt)! Mitt mål är att få bort all jul innan januaris slut. Det må vara sist i Sverige, men så blir det när man bor själv och inte har någon annan som kan ta vid när orken tryter...

Jag hoppas verkligen att helgen fortsätter i samma sköna lunk.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!