Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 8 januari 2015

Expendables!

Idag var vi hemma hos syrran på kvällen, vilket var riktigt mysigt - som det alltid är att umgås med syster yster:)
Syrran bjöd på riktigt god mat; kyckling, klyftpotatis och fetaostsallad. Sedan kollade vi på en riktig actionfilm och delade på ett rör Pringles.
Filmen vi såg var The Expendables 3 som är fylld av en mängd välkända actionheroes såsom Sylvester Stallone, Harrison Ford, Wesley Snipes, Mel Gibson, Dolph Lundgren m fl. Riktigt underhållande och perfekt när man känner sig lite hängig och deppig. Som syrrran sa; det är bara att luta sig tillbaka och låta filmen skölja över en...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!