Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 30 januari 2015

Fruktskal

Idag har jag broderat vidare på mitt fina mobilskal.

 
Jag var tvungen att ändra lite på mönstret eftersom höjden inte stämde. Mitt mobilskal har färre rutor på höjden än det engelska mönstret, så jag fick ändra storleken och platsen på den övre frukten, eller tomaten eller vad det nu är...Men det blev bra tycker jag, och jag är väldigt nöjd med hur det ser ut hittills. Nu är bara den stora frågan vad jag ska ha för härlig färg på rutmönstret i bakgrunden... Jag vill helst inte ha blått som i orginalmönstret (se gårdagens inlägg) eftersom jag inte är så förtjust i blått.
Någon som har ett förslag?

Slutligen en mysig bild på Solstrålen och Kaxmörten när de ligger och sover sida vid sida i soffan medan jag broderar...
 

 
Visst är de söta?!
Va?! Jag är inte alls partisk...:D
 
Annie

4 kommentarer:

 1. Småtråkig som jag är föreslår jag svart eller vit bakgrund!

  SvaraRadera
 2. Ja, i och för sig så är det ganska snyggt med den svarta bakgrunden...Men jag har ju tänkt mig mer färg...eller?!

  SvaraRadera
 3. Vad tror du om lila? Det gillar ju du. Eller lime?

  SvaraRadera
 4. Kul detalj med initialerna på tomaterna:)

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!