Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 24 januari 2015

Mysig tid med syrran!

Idag spenderade jag några mycket trevliga timmar med syrran! Jag känner mig så otroligt tacksam att jag har en syster som inte bara är min syster, utan också min bästa vän!

Vi åkte först iväg med alla fem hundarna så att de fick lite motion. Sedan besökte vi traktens bästa hund- och kattaffär där de hade rea på vintertäcken åt hundar. Jag hittade ett perfekt täcke för Solstrålen som var nersänkt från 379:- till 100:-; det kallar jag ett fynd! Jag har funderat på att skaffa honom ett plagg som kan hålla honom varm och torr när vädret är sämre, men problemet har varit att han vägrar att ha saker på sig. Det enda han accepterar är halsbandet; allt annat avskyr han. Men nu slog jag till på det här täcket och har en förhoppning om att han så småningom kommer att vänja sig vid det. Jag är jättenöjd med köpet, men jag tror inte Solstrålen var riktigt lika nöjd när han fick ha det på sig vid eftermiddagspromenaden... Men i det här fallet vet matte bäst!

Sedan var vi till vårat köpcentrum och var inne på Panduro och drömde lite, och jag hämtade ut lite medicin på apoteket, och vi handlade lite mat också. Men det trevligaste med utflykten var ändå att få umgås med syrran och prata handarbete och bloggar mm. Syrran har återupplivat sin mysiga blogg igen så det pratade vi en hel del om. Syrran har ju stor del i att jag började med den här bloggen så det är jättekul om hon också bloggar regelbundet.

Nu ska jag sätta på Sagan om Ringen och titta någon timme. Jag håller på med ett Sagan om Ringen och Hobbit maraton just nu på kvällarna - blev så sugen på att se alla filmerna igen efter jag var på bio nyligen och såg den sista  (SNYFT!)  Hobbit-filmen.

Annie

1 kommentar:

  1. Det är alltid lika trevligt att umgås med dig också:) vad bra att du tittar på hobbit, man ska göra det man känner för. Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!