Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 31 januari 2019

Kära minnen


Idag påmindes jag om tiden när Alfahanen var ung. När han lekte med sin latexboll som var formad som ett garnnystan. Vad han älskade det där garnnystanet! Han brukade kasta iväg det själv och sedan springa och hämta den. Han kunde hålla på i evigheter.

Nu, mer än 10 år senare, så ligger han ner på sin plats när vi leker. Jag sitter nära framför honom och kastar en boll till honom som han försöker fånga. Ibland går det; ibland inte. Han orkar leka någon minut, sedan vilar han en stund. Men det är fortfarande lika roligt. När jag sedan leker lite med de andra två så skäller han till och vill att jag ska ägna mig åt honom igen. I alla fall en stund.
Sedan somnar han nöjd med bollen nära.

Säkerligen drömmer han om forna dagar när han lekte i evigheter med sitt älskade 
latex-garnnystan❤

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!