Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 12 januari 2019

En sportlördag⛷🏒🤾

Jag älskar sådana här vinterhelger som är fulla av sport på tvn från morgon till kväll!

Efter en liten sovmorgon gick jag och hundarna ut en sväng. Sedan gick jag hem och tittade på början av Vinterstudion - vinterns bästa program! Sedan var det dags för första åket i herrarnas storslalom från Adelboden som är en otroligt svår och spektakulär skidbacke i Schweiz. Båda svenska herrarna gick vidare till andra åket.
Sedan var det dags för damernas jaktstart i skidskytte vilket gick sådär för de tre svenskorna som var med. Efter det hade klockan blivit så pass mycket att det var att slå över till TV4 som direktsände från Brynäs match mot Växsjö. Den matchen vanns i övertid av Växsjö, men det var en ganska bra match ändå.

Jag älskar att lyssna på Niklas Jihde, Erik Granqvist och Håkan Södergren när
de pratar ishockey i NHL-studion!

Efter det gick jag och hundarna en liten promenad innan det var dags att titta på NHL-studion på kvällen med den direktsända NHL-matchen mellan New York Islanderns och New York Rangers. Matchen var tyvärr inte så jättebra, men det är alltid kul att titta på NHL-studion eftersom det är mycket nördigt ishockeysnack och intervjuer och reportage om svenskarna som spelar i NHL.
Samtidigt pågick det gruppspelsmatcher i handbolls-VM på TV10 så jag slog över några gånger för att kolla om matcherna var spännande, men så var inte fallet så det var fokus på ishockeyn den här gången.

Nu är det dags att gå och lägga mig, men jag ser fram emot en morgondag med skidskyttestafetter, sprinttävlingar, handbollsmatcher, slalom och möjligen mera ishockey. Och kanske lite hästhoppning...
Så underbart för en sportälskare!

Annie

2 kommentarer:

  1. Testar att kommentera från mobilen! Idag har jag också slötittat lite på Vinterstudion!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!