Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 2 januari 2019

HATAR halkan😡


Jag känner en enorm frustration över vädret just nu. Temperaturen har varit runt nollgrader i flera dagar och det blir bara halare och halare ute, vilket innebär att det knappt finns någonstans där Alfahanen kan gå utan att riskera att halka och ramla. Han har ju ingen styrka kvar i benen så han har det värre än en bambi på hal is när han ska försöka uträtta sina behov och det gör mig så förbannad.
Trots att det är välsandat på vägarna så är det ändå svinhalt. Jag halkade själv när jag var ute med Solstrålen och Kaxmörten och druttade på ändan, men tack och lov gjorde jag mig inte illa.
Men när det gäller Alfahanen är halkan en fråga om liv och död vilket gör mig så arg. Även fast jag vet att det är helt lönlöst att bli arg.


Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!