Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 5 januari 2019

Mera handarbete!

Det blir mycket handarbete och virkning här för tillfället, men det är i stort sett vad som händer i mitt liv just nu. Jag sitter i soffan och virkar och tittar på massor av sport...junior-VM i ishockey, Tour-de-ski (längdskidor), handboll och slalom. Härligt!

Idag har jag virkat på den röda jullöparen som jag höll på med i december (efter detta MÖNSTER). Den är nästan klar; bara kanten kvar att göra. Kanten kommer dock att ta en stund att virka för löparen är stor och det är tre varv. Men fin kommer löparen att bli. Jag har faktiskt inte virkat på min gosiga sjal idag; den får vänta tills imorgon tror jag.

Jag har även skrivit ett inlägg på julbloggen där jag visar några av de julklappar som jag tillverkade och gav bort i julas. Ett antal saker jag har gjort har jag glömt att ta kort på innan jag slog in dem, men några saker förevigades under hösten.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!