Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 5 januari 2019

Mera handarbete!

Det blir mycket handarbete och virkning här för tillfället, men det är i stort sett vad som händer i mitt liv just nu. Jag sitter i soffan och virkar och tittar på massor av sport...junior-VM i ishockey, Tour-de-ski (längdskidor), handboll och slalom. Härligt!

Idag har jag virkat på den röda jullöparen som jag höll på med i december (efter detta MÖNSTER). Den är nästan klar; bara kanten kvar att göra. Kanten kommer dock att ta en stund att virka för löparen är stor och det är tre varv. Men fin kommer löparen att bli. Jag har faktiskt inte virkat på min gosiga sjal idag; den får vänta tills imorgon tror jag.

Jag har även skrivit ett inlägg på julbloggen där jag visar några av de julklappar som jag tillverkade och gav bort i julas. Ett antal saker jag har gjort har jag glömt att ta kort på innan jag slog in dem, men några saker förevigades under hösten.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!