Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 4 januari 2019

Mmmmyyyyysigt projekt!

Efter att ha virkat mängder av julklappar och presenter till andra människor under andra halvan av 2018, så är det riktigt skönt att virka precis det jag lust med utan någon som helst tidspress.

En av de saker jag virkade i höstas var en sjal till min syrra i ett underbart garn - Scheepjes Wanderlust - som är ett av de gosigaste garn jag har stött på.


Att det dessutom är ett melerat garn gör det ännu roligare att arbeta med.


Redan när jag virkade syrrans sjal - DRAGON BELLY SHAWL designad av Mijo Crochet - så blev jag vansinnigt förtjust i kombinationen av garnet med detta mönster och drömde om att själv svepa in mig i en sådan här sjal. Därför blev det min första start på det nya året.

Jag har inte så jättemånga nystan kvar av detta garn, men jag hade sparat några färgglada nystan och nu njuter jag av att virka på denna sjal.


Dessutom älskar jag alla härliga färgskiftningar!
Det här är ett sådant projekt som gör att det puttrar av njutning och förnöjsamhet inombords medan jag virkar på det😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!