Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 10 januari 2019

En julduk

Nu har klockan blivit alldeles för mycket igen. Jag har hållit på och tvättat och plockat bort/ihop julpynt nästan hela dagen, och så var jag även ute med Solstrålen ett tag så att han fick leka med en kompis i snön. När jag till slut satte mig i soffan framåt kvällen - utan att ha hunnit städat eller packat ner alla julsaker - så var det såå skönt och så trevligt att virka lite och titta på någon bra serie...och helt plötsligt har klockan blivit alldeles för mycket igen. Och jag måste gå ut med hundarna och bädda sängen innan jag kan sova...

På tal om virkning så har jag blivit klar med en jullöpare.

Mönster: https://favoritgarner.se/produkt/julkalender-2018-mysterievirkning/

Den är gigantisk - ca 50 x 170 cm - och jag fick knappt plats med den på sängen när jag skulle fota den.


När syrran såg den så föreslog hon att vi skulle ha den på julbordet nästa år...


Låter som en bra idé. Själv har jag ju inget bord som är stort nog. Jag hade från början tänkt att den skulle ligga på soffbordet men det visade sig att den skulle släpa i golvet på mitt lilla bord...

Jag är fortfarande på jakt efter en löpare till mitt soffbord och har börjat virka på en variant i andra färger...Det är ju ett väldigt fint mönster och väldigt roligt och lättvirkat projekt!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!