Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 28 januari 2019

Blogginspiration tryter...

Det här är en sådan där dag när jag verkligen inte vet vad jag ska skriva om här...
Det är mycket oro över ett antal saker i livet som känns jobbigt just nu och jag kämpar också med handarbetsinspirationen så det är allmänt dåligt med inspiration till inlägg. Inte har jag tagit några intressanta bilder heller som jag kan visa...
Helst vill jag bara ligga i sängen och sova tills - förhoppningsvis - saker och ting känns bättre... eller titta på något bra tv-program som jag kan fly in i och på det sättet glömma allt annat. Eftersom jag inte är riktigt redo för sömn än så får det bli ett avsnitt av Midsomer Murder innan läggdags… Jag tröttnar aldrig på att se Barnaby lösa helgalna engelska mordgåtor i Midsomer county.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!