Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 20 december 2018

Jag julnjuter!

Idag har jag klarat av det mesta av julhandlingen jag hade kvar. Nästan alla julklappar är fixade och en stor del av maten till lilla julaftonen d. 29:e är införskaffad.
Jag vet att en del avskyr julhandlingen och alla affärer som är fulla av människor, men jag älskar det! Det är så mysigt att alla går runt och handlar med en lista i handen och diskuterar sillar och ostar och skinka och julbröd, och fyller vagnarna med clementiner och lax och prinskorv. Och skulle man råka stöta in i någon så får man för det mesta ett leende tillbaka för det är ju ändå jul snart. Och man önskar butiksbiträdena god jul och kanske hjälper en gammal dam att fixa presentkort i julklapp. Och folk släpar runt stora påsar med julklappar som de sedan ska slå in hemma (eller så har de redan fått det fixat  i affären) med julklappspapperet som också sticker upp ur den stora påsen. Och i år är det ju till och med lite vitt ute när man åker/går emellan affärerna!
Om man sedan har möjlighet att göra denna julhandling tillsammans med sin älskade syster och gå och prata julklappar och julmat och julplanering och julpyssel samtidigt så kan det ju bara inte bli något annat än julmysigt🎄🎅❤.

Annie


1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!