Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 13 september 2018

Trötta dagar...

Jag vet inte riktigt vad det är med mig den senaste tiden. Jag har känt mig trött redan när jag vaknar, och trots att jag har ett antal saker som jag har tänkt att göra så finns det liksom ingen ork eller energi till någonting... Det skulle vara skönt att vakna pigg på morgonen och känna sig redo att ta sig an dagen full av energi men så är inte fallet just nu😔… om någonsin...Faktum är att det är lite svårt att föreställa sig hur det skulle kännas...

Idag vaknade jag dessutom med värk i benen och ryggen och armen vilket inte är någon höjdare. Dock lyckades jag i alla fall plocka bort en del sommargrejor från balkongen. Det är ju skönt att göra det medan det fortfarande är någorlunda varmt i luften.
Annars har det blivit dressyr på tvn från ryttar-VM och virkning...och lite ryggövningar för att försöka stärka upp min rygg som inte är så glad just nu.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!