Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 15 september 2018

Ännu en ljuslykta


Jag gjorde klart ännu en höstinspirerad ljuslykta i veckan. Väldigt enkel gjord med ett virkat överdrag för en glasburk och med lite spets som en extra detalj. I färgerna matchar den den stora höstduken jag virkade tidigare.


Jag använde en stor glasburk så det är lätt att sätta i ett värmeljus. Jag är verkligen supernöjd eftersom jag verkligen ville ha en passande ljuslykta för vardagsrumsbordet, och utan att lägga ut några pengar så har jag nu fixat en!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!