Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 19 september 2018

Filmdate x 2

Igår kväll när jag skulle skriva mitt tänkta blogginlägg så krånglade datorn och det gick inte att blogga tyvärr. Men nu har jag rensat datorn lite grann och den fungerar bättre så här kommer äntligen en redogörelse från vår trevliga tisdag.

Efter en morgontur till hundgården så lämnade jag Solstrålen och Alfahanen hemma för
att gå till Bästa T för en filmdate. De är så söta när de ligger tillsammans i biabädden 
och tittar på mig när jag går hemifrån😍.

Det var en överlycklig Kaxmört som fick göra mig sällskap på filmdejten, och här väntar han
ivrigt på att jag ska öppna dörren till T:s mamma där det väntar...

...en stor skål med mumsig mat!

Hemma hos T dukades det sedan fram godsaker.


Självklart blev det också godsaker för en ivrig Kaxmört.

Mums
! Inte konstigt att mina pälsklingar också älskar att gå på filmdate😁.

När jag och Kaxmörten kom hem så visade det sig att Alfahanen var halt på ena frambenet😔. Vi hade planerat en filmdate med syrran på kvällen och jag ville gärna ha med mig Alfahanen samtidigt som han behövde ta det lugnt och vila benet. Tack och lov var det ok med syrran att både hämta oss och sedan köra hem oss..

Hos syrran åt vi god kvällsmat och sedan slog vi oss ner i soffan för att titta på julfilmen The Holiday. Tack och lov har syrran inget problem med att titta på julfilmer i september!

Jag hade bakat en saffranskladdkaka vilket smakade väldigt bra!

Både hundar och människor njöt...

...av filmen och soffhänget.

Idag har tack och lov Alfahanen verkat lite bättre i benet vilket är väldigt skönt att se. Jag får alltid otäck klump i magen när han har något hälsoproblem...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!