Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 14 september 2018

Mera funderingar...

Idag var jag och Alfahanen hos Bästa T för att titta på film. Trevligt som vanligt❤😊. Som jag nämnde i förra inlägget så har jag inte känt mig så pigg på sista tiden och hon och jag pratade om det idag. Hon funderade på om det kanske var vädret som har påverkat mig? Jag har ju aldrig märkt av sådant förut men jag har ju märkt människor omkring mig som har börjat känna av väderomslag när de blir äldre så vem vet?

Men framför allt trodde hon att det berodde på sorg. På det faktum att jag oroar mig för Alfahanen varje dag och ser att han sakta men säkert blir sämre i kroppen. Hon gick ju själv igenom precis samma process för ett år sedan när hon förlorade sin hund (och Alfahanens bästa kompis💕) och känner igen sig. Och jag tror att det nog ligger mycket i det. Jag vet ju hur dåligt jag mådde både mentalt men också fysiskt när jag hade sjukskrivningen hängande över mig i flera år, och nu lever jag varje dag med vetskapen att min älskade bästa vän och världens bästa stöttepelare Alfahanens dagar är räknade. Kanske inte så konstigt om det skulle påverka mitt mående och kropp när man tänker på det...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!