Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 27 september 2018

Min kära julblogg!

Mitt bloggande den här veckan har egentligen bara haft fokus på en sak...MIN JULBLOGG!
Jag har ofta på höstarna känt att jag inte hinner att julblogga så mycket som jag skulle vilja. Och den stora anledningen till det är att när jag väl sätter mig ner för att skriva på julbloggen så blir inläggen såå långa eftersom jag vill dela med mig av ALLT juligt i mitt liv. Eftersom jag älskar julen så mycket så har jag svårt att bara skriva några ord och lägga upp en bild. Och jag är dessutom inte bra på att ta bilder, så istället skriver jag juliga uppsatser😁. Som tar tid. Ibland 2-3 timmar...😲😲😲!
Och den tiden finns ju inte alltid.

Men just nu har jag känt att jag vill ägna tid åt julbloggen så den här veckan har jag lovat mig själv att prioritera julbloggen. Och hittills den här veckan har jag skrivit tre långa juliga inlägg om Adventsfikat och gamla jultidningar mm. Och det har känts riktigt bra. Jag hoppas att jag kan fortsätta att finna tid att julblogga så mycket som jag vill och känner för de kommande tre månaderna, för jag mår bra av det och älskar att dela min julkärlek med andra julälskare och julbloggare. Dessutom har jag lite mer följare på julbloggen vilket alltid är trevligt😊.

Idag har jag bland annat berättat om juligheter jag gillar vs inte gillar så är ni nyfiken på vad det kan vara för saker så kika in på julbloggen!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!