Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 26 september 2018

Ett virkat TACK!

De senaste månaderna har jag fått underbar hjälp av min älskade mamma för att få ihop min minimala ekonomi. Så jag frågade henne om det fanns någonting jag kunde virka till henne som tack för hjälpen? Hon önskade sig då ett virkat grytunderlägg, och eftersom jag gillar att virka grytlappar och grytunderlägg så var det perfekt för mig.

Jag hade några små projekt påbörjade sedan tidigare, och jag insåg att en av dem skulle bli perfekt för att göra om till ett färgglatt överdrag till ett grytunderlägg av kork (som jag köper på IKEA för en billig penning).

Några timmars virkning och jag var klar...


Jag blev SUPERNÖJD och kunde med glädje ge det till min fina mamma som ett litet tack för all hjälp jag får. Dock är det ett ganska komplicerat mönster och tar sin lilla tid att virka så det är inget jag virkar om jag har bråttom. Men för speciella tillfällen och människor så går det ju bra.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!