Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 16 maj 2018

Besök hos syrran

I dag var jag och hundarna hos syrran på eftermiddagen/kvällen.
Jag behövde hjälp med att klippa håret, och då är syrran den som rycker in och hjälper mig. Nu har jag fått en kortare pagefrisyr som passar bättre på sommaren när man inte kan komma undan med att dra en mössa över huvudet när man har en dålig hårdag😉. Syrran har alltid hjälpt mig med håret sedan jag blev vuxen. Hon är inte utbildad frisör, men hon har lärt sig tips på hur man klipper hår och jag blir alltid nöjd. Och ännu nöjdare blir jag när jag slipper betala 1000kr för ett besök på en hårsalong. Idag räckte det med en glass som betalning😊.

Förutom hårklippningen, så satt syrran och jag på deras altan och åt god middag och pratade om allt möjligt, och sedan blev det några avsnitt av tjejklassikern Sex and the City innan jag och hundarna gick hemåt. Det är så skönt att det fortfarande kan vara lite ljust ute när vi går hemåt från syrran på kvällarna.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!