Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 30 april 2016

Våran lördag

Idag gick vi upp vid niotiden och sedan gick vi till hundgården där hundarna fick leka med många av sina kompisar. Vi var fyra hundägare och nio hundar:) Kul att se dem umgås med varandra på hundars vis! Tyvärr så trampade Alfahanen snett och blev rejält halt, så nu får han ta det väldigt lugnt några dagar för att förhoppningsvis kurera sig.

Alfahanen vilar sitt ben....

När vi hade tagit oss hem igen - väldigt långsamt för Alfahanens skull - så bakade jag chokladkakor till mitt mellersta syskonbarn. Vi firade hans 15-årsdag idag och som vanligt blev min present något bakat. Har många gånger önskat att jag hade råd att ge syskonbarnen pengar i present, men tack och lov accepterar de att få ätbara gåvor av sin fattiga moster.

Sedan gick jag och Solstrålen och Kaxmörten tillbaka till hundgården en sväng för att träffa hundarnas boxerkompis en stund, innan jag stack iväg till födelsedagsfirandet hos min syster medan hundarna fick vara kvar hemma själva några timmar:) Syrrans hundar löper ju fortfarande, så vi håller hundarna åtskilda.

När jag kom hem igen framåt kvällen så blev det återigen en promenad med Kaxmörten och Solstrålen, medan Alfahanen haltade ut på en kort kissrunda. Sedan kunde jag äntligen sätta mig i soffan och ta fram garn och virknål. Något jag hade längtat efter hela dagen:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Stackars Alfahanen hoppas att han snart kryar på sig.
    Toppenpresent med hembakat!

    SvaraRadera
  2. Stackars Alfahanen!!! Hoppas haltandet går över snabbt!!! ❤️

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!