Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 24 april 2016

Alfahanen har ordet...

Jag måste säga att jag är lite bekymrad över Mattes beteende just nu...! Hon har varit lugn och tyst som vanligt hela dagen - nästan lite tråkig faktiskt om jag får säga min åsikt... - men så blir hon ofta när hon har de där nålarna i händerna och en stor hög med garn eller en massa tyg i knäet.

Men den senaste timmen vet jag inte riktigt vad som har hänt med henne...! Hon började stirra på tvn som besatt, och sedan dröjde det inte länge förrän hon började skrika rakt ut, typ: KOM IGEN DÅ!  NI MÅSTE GÖRA MÅL! PÅ MÅÅÅL! MEN KOM IGEN DÅÅÅ!
Sen har hon stönat högt en massa - ÅÅHHHH! - och sett riktigt elak och arg ut. Trots att brorsorna inte har bråkat eller varit olydiga...
Till sist, och då började jag känna att det var bäst att rådgöra med er, så började hon - sittande - studsa upp och ner på soffan och tjöt HELVETE! som en stucken gris och slog med händerna omkring sig och verkade helt galen...!!!
Nu har jag lagt mig framför tvn så att jag kan ha lite bättre koll på henne - just nu verkar hon ha lugnat ner sig lite så vi brorsor passar på att sova lite. Jag återkommer om en stund med en vidare rapport...

Lite senare....

Ja, det var som jag missstänkte, vi fick inte sova så länge... Det dröjde inte länge förrän Matte började skrika på tvn: Gör dom mål nu då jävlar...! Men va faan! Bort med pucken! Helvetes jävlar..!
Alltså, de enda gångerna jag hör Matte svära är när hon är så här knäpp! Och idag var Matte riktigt arg och svor extra mycket...!
Men hon lugnade ner sig efter en stund, men det varade inte länge. Helt plötsligt började hon tjuta: JAAAAAAAAAAAAAAAA! JAAAAAAAAAAAAAAA! JAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Och då var vi ju tvugna att hjälpa matte att skrika så vi började skälla också och det var såå roligt! Kaxmörten började springa runt med en pipleksak och jag började tugga på ett tuggben och Solstrålen ville bara pussa på Matte som äntligen var lite glad igen. Jag fick till och med en extra stor kram av Matte:))
Sedan dess har Matte ropat BORT MED PUCKEN! flera gånger och verkar fortfarande väldigt nervös så jag ska fortsätta att hålla koll på Matte nu!

Ännu lite senare...

Matte har ordet eftersom Alfahanen är helt slut nu efter att ha haft koll på sin Matte:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

FYRA VINSTER - bara 12 stycken kvar!

Washington Capitals lyckades vinna den sjätte matchen med 1-0 och har gått vidare till nästa omgång! Tack och lov, jag tror inte jag hade klarat av en sjunde och avgörande match...!

Nu börjar det om igen i nästa match-serie mot ett ännu svårare lag...

Alfahanen och galna Matte

2 kommentarer:

 1. Alltså, din matte verkar ju inte må riktigt bra! Jag skulle bli jätterädd om min matte skulle uppföra sig så högljutt och konstigt!!!

  Jag förstår att du och brorsorna blev lättade (och visade er glädje) när hon verkade "snällare" och gladare igen!!!

  De är ju inte kloka ibland de där tvåfotungarna!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig Denniz, min Matte är riktigt knäpp ibland. Men jag har varit med om det sååå många gånger under tio år så nu jag tar det med ro. Jag har till och med lärt mig att det kan vara ganska kul att skrika och dansa med matte.
   Men jag har också förstått när jag pratat med mina kompisar att min matte är ganska knäpp ibland...

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!