Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 7 april 2016

Prosit!

Idag har jag snörvlat och snytigt mig, och har helt tappat smak- och luktsinnet... Dock kände jag mig lite piggare några timmar - eftersom mensen är på upphällning - så jag satt i soffan och sorterade papper ett tag. Inte så kul men nödvändigt och skönt när det var gjort!
Jag har ju en ny hylla -  s.k.'tornet' - i vardagsrummet där jag ska ha mina handarbetsgrejor, men jag behöver sortera en hel del innan allt hittar sin nya plats. Jag har inte stressat med det här projektet, utan tar det lite pö om pö - som med det mesta i mitt liv nu för tiden:) Syrran har hjälpt mig att göra snygga förvaringslådor så det blir nog bra till slut - och då kommer det lite bilder också.
Hur som helst, det var skönt att få lite rensat och det var skönt att inte ha magvärk längre.

Dock kände jag mig mindre pigg när jag sedan tog ut hundarna på en regnig promenad, så förkylningsviruset börjar nog sätta sig i kroppen tyvärr...:( Tack och lov fick hundarna leka en stund med en pigg boxertik i förmiddags, så jag behöver inte ha så jättedåligt samvete att jag bara orkar med kortare promenader just nu. Sedan lekte jag en stund med dem inne också innan orken tog slut. Solstrålen är VÄLDIGT bra på att tala om för mig om det är för tråkigt här hemma:)) Och det tycker han det har varit lite till och från här hemma den här veckan...

Ursäkta om detta inlägg blev lite svamligt men så blir det lätt med en vecka som denna...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!