Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 21 april 2016

Sovpartner

Idag var jag och basvaruhandlade med mamma, och som vanligt blev det för mycket handlat åt hundarna... Men det beror mest på att Willy's hade utförsäljning på hundsaker (pga omstrukturering) så jag kunde fynda tuggben för 5 kr styck tex. Så även om jag egentligen inte hade råd just NU med det, så vet jag att jag kommer att spara pengar på det framöver. Ett liv med Solstrålen utan tuggben skulle vara väldigt jobbigt; han behöver tuggben att tugga på när han känner sig rastlös. När jag kom hem så tog jag fram några tuggben och pimpade dem med lite extra leverpastej, och sedan låg de alla och tuggade en stund. Den som tuggade längst var som vanligt Solstrålen som efter en dryg timma hade smakat och tuggat på alla tuggbenen:) Så jag vet att det är uppskattat med tuggisar!

Medan hundarna låg och tuggade så tog jag igen mig på soffan med hundprogram med fantastiska 'hundprataren' Cesar Milan. När jag till slut reste mig upp för att gå till toan så såg jag de här två ligga och sova på golvet brevid varandra...


Sååå gulligt när de ligger så här brevid varann!

Solstrålen söker sig ofta till den äldre och trygga Alfahanen. Speciellt när de ska vara hemma själva en stund utan mig så brukar han vilja ligga brevid sin storebror. Det är likadant med syrrans hundar som också kan söka sig till Alfahanens lugn, och när syrrans underbara Leonberger Teddy fortfarande levde så brukade den unga Alfahanen söka sig till Teddys lugna energi. Det är fascinerande att se sådana här saker när man har en flock med hundar. Helt klart är jag inte den enda som söker sig till Alfahanen när man behöver lugn och ro och vill känna sig trygg:)

1 kommentar:

  1. Jättemysig bild!! Tugg är jättebra - både som aktivitet och för tandhygienen! Jag köper ju märgben till mina.. och andra tuggisar också, men märgbenen är deras favoriter.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!