Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 5 april 2016

Kämpigt...

Idag har varit en jobbig dag. Jag vaknade trött och fick sedan en tung huvudvärk som har följt mig hela dagen, trots att det blev en skön tupplur på eftermiddagen - vilket för övrigt var det bästa med dagen.

Jag har lyckats brodera lite, men det är lite svårt att fokusera på mönstret en längre tid när man har huvudvärk och är trött.

I helgen bakade jag en stor sats Oatmeal cookies och jag kan lätt säga att de aldrig har smakat så bra som idag när både kroppen och knoppen tycker synd om sig själva...

Annie

1 kommentar:

  1. Åh... massa massa kramar! Såna dagar är inte roliga!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!