Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 22 april 2016

Filtvirkarfredag!

Idag har jag virkat på min restgarnsfilt hela dagen:)

 
Som ni ser så har Kaxmörten varit delaktig i mitt handarbete och han har redan kollat att filten kommer att vara lämplig att gräva ner sig i:)


Jag har ganska mycket kvar att virka på filten eftersom att jag vill att den ska bli riktigt stor, men jag räknar med att virka en hel del på den under ishockey-VM som börjar om två veckor. Virkning är nämligen ett bra handarbete när jag vill kunna titta på något spännande på tvn samtidigt; jag kan både sticka och virka ganska väl utan att behöva titta på mitt handarbete hela tiden.

Annie

3 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!