Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 28 april 2016

Låååång dag...

Idag har varit en lång och lite kämpig dag. Det har varit ett antal hundpromenader i iskallt snöblandat piskande regn (vilket fick mig på extra dåligt humör!), hundaktivering, filmdate (vilket var trevligt och gick alldeles för fort), en biltur med syrran till en garnaffär, tvättstugan på kvällen och dessutom värkande ben under hela dagen. Nu har jag precis tagit ut Solstrålen på kissning efter att han sprang runt i panik i hallen och stänkte ner... ibland har han så svårt att hålla sig att jag inte ens hinner sätta på mig skorna innan han har kissat ner hela golvet.

Jag har fortfarande kvällspromenaden med hundarna kvar, och självklart så regnar det också... Sedan måste jag bädda i sängen med mina nytvättade lakan innan jag äntligen kan gå och lägga mig.
Jag längtar...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!