Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 28 april 2016

Låååång dag...

Idag har varit en lång och lite kämpig dag. Det har varit ett antal hundpromenader i iskallt snöblandat piskande regn (vilket fick mig på extra dåligt humör!), hundaktivering, filmdate (vilket var trevligt och gick alldeles för fort), en biltur med syrran till en garnaffär, tvättstugan på kvällen och dessutom värkande ben under hela dagen. Nu har jag precis tagit ut Solstrålen på kissning efter att han sprang runt i panik i hallen och stänkte ner... ibland har han så svårt att hålla sig att jag inte ens hinner sätta på mig skorna innan han har kissat ner hela golvet.

Jag har fortfarande kvällspromenaden med hundarna kvar, och självklart så regnar det också... Sedan måste jag bädda i sängen med mina nytvättade lakan innan jag äntligen kan gå och lägga mig.
Jag längtar...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!