Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 3 april 2016

Äntligen besök i skogen!

Idag åkte jag och hundarna till skogen med syrran, svågern, två av syskonbarnen och deras hundar. Nästan hela gänget alltså:)

Åh vad hundarna hade kul! Mina hundar har inte varit till skogen på ett bra tag, och det märktes att de var glada att vara tillbaka:) Solstrålen sprang, och sprang och sprang! Jag hade fickan full med smaskiga godbitar så hundarna kom ofta förbi mig för att få sig en smakbit:) Jag är såå glad att jag har varit MYCKET noga med att träna Solstrålen på inkallning och på att vara lös - han har sååå roligt i skogen att det skulle vara jättetråkigt om han inte kunde få springa så mycket som han behöver...

Det fanns en hel del snö kvar i skogen, och de fläckarna var väldigt populära bland hundarna. Speciellt Alfahanen och lilla Vicky njöt av att svalka av sig:) Jag tog lite bilder, och jag ber om ursäkt om det är en hel del suddiga hundar, men som sagt, de var inte stilla många stunder:)))

Annie

1 kommentar:

  1. Oj vilken jätteflock!! =) Vad härligt det ser ut! Här är också snöfläckarna populära.. men de blir svårare och svårare att hitta...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!