Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 10 april 2016

Fundering...

Det känns som om förkylningen börjar vända nu och tur är väl det för jag börjar bli trött på att vara täppt i näsan och ha lock för öronen hela tiden... Idag var det soligt och ganska skönt ute - även om jag kände mig frusen pga förkylningen - så vi var i hundgården i över en timme...kanske föör lång stund för mig egentligen. Men hundarna behövde det efter en ganska långtråkig vecka för dem.

En annan hundägare som jag brukar växla några ord med ibland kom förbi med två av sina fyra chihuahua-blandisar, och hon tvekade inte att att komma in med sina hundar som bara var 11 månader gamla. Hennes hundar har träffat mina förut, och framför allt kommer jag ihåg när hennes äldsta lilla hanhund var valp (för drygt åtta år sedan) och spatserade fram och skulle hälsa på Alfahanen. Han var inte det minsta rädd för Alfahanen, som ändå måste ha varit jäääättestor i hans ögon:)

Idag kändes det bra att hon inte tvekade att låta hennes yngsta två små (3-5 kg kanske?) hundar få träffa mina robusta hundar (10, 13 och 30 kg) på nära håll, och att hon litade på att min flock och mina hundar sköter sig och är snälla:) Och det var de förstås:) Sedan var hennes hundar ganska försiktiga så så mycket lek blev det inte, men det kändes ändå bra att få känna det förtroendet från en annan hundägare. Då måste man ha gjort något rätt själv också som flockledare...

Annie

2 kommentarer:

  1. Instämmer helt i det sista, så sträck på dig!!!

    SvaraRadera
  2. Inte för att jag kan så mycket om hundar, men det tror jag också!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!