Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 1 mars 2016

Mera (vinter)sport till mig!

Idag började Canada-touren i längdskidåkning vilket jag tycker är väldigt trevligt:) Jag älskar när det är perioder av mycket sport, såsom skidtourer, internationella mästerskap och olympiska spel! Det innebär ju massor av sport att grotta ner mig i och något roligt och spännande att se fram emot varje dag. Helt perfekt enligt mig!

Tyvärr innebär också den här skidtouren att slutet av vintersportsäsongen börjar närma sig med stormsteg och det tycker jag är lika sorgligt varje år...! Trots att jag följer de allra flesta sporter på tv med stort intresse, så är vintersäsongens sporter ändå mina favoriter. Tack och lov så har vi ju ett fotbollsmästerskap och en sommarolympiad att se fram emot under sommaren så jag får hoppas attt tiden fram till att nästa vintersportssäsong drar igång ska gå relativt fort...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!