Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 3 mars 2016

Wow!

Idag hände något alldeles underbart!

På min korsstygnsblogg skrev jag en dag ett frustrerat inlägg om att inte alltid ha råd att köpa broderitrådar, eller broderivävar eller korsstygnsmönster som jag har blivit förtjust i. Jag fick jättefina stöttande kommentarer, och en läsare erbjöd sig till och med att skicka ett par mönster till mig då hon hade några extra kopior liggande. Jag blev jätteglad och tackade  JA TACK till hennes erbjudande.

Idag dök det upp ett litet paket från Tyskland och i det låg en hel bunt (!!!) med olika små aidavävar...


...och inte bara två mönster som hon hade sagt, utan hon hade dessutom stoppat ner tre mönster till!
Jag blev SÅÅ GLAD att en - i princip - främmande människa kan vara så snäll mot någon hon inte känner - mer än att hon har följt min korsstygnsblogg ett tag...!
Med tanke på allt hemskt som händer i världen som vissa människor ligger bakom, så är det väldigt tröstande att se att det också finns mycket godhet hos många andra människor...!
Och idag fick jag verkligen ta del av den godheten.

Annie

4 kommentarer:

  1. Gissar att det kliar i fingrarna att sy något juligt på den mörkgröna väven:) Kramar

    SvaraRadera
  2. Härligt! Det finns verkligen vänliga människor!

    SvaraRadera
  3. Vad underbart! Men du.. du är ju likadan. Som man sår får man skörda :) Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!