Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 15 mars 2016

Spa dax...

Vi gick en sväng till hundgården idag och det var riktigt geggigt där. På sommaren är åtminstone halva hundgården täckt av gräs men nu på våren är det en enda stor blöt leråker.....

Det dröjde inte länge förrän Alfahanen började gräva i leran och sedan lade sig ner för att mysa i sin fina grop...Lite lerrullning hann han också med innan det var dags att gå hem...! Tack och lov gick vi på hemvägen förbi en stor gräsmatta där det låg snö kvar, så där fick Alfahanen och de andra två rulla runt i snön för att bli av med den värsta smutsen.

Inomhus får man leva med grusiga golv den här tiden på året om man har tre hundar.
Men jag ska inte klaga; jag har mycket hellre tre hundar och skitiga golv, än inga hundar och skinande rena golv!

Annie

1 kommentar:

  1. Håller med om slutklämmen!! Med eftertryck.

    Men du.. vad jag skrattade åt Alfahanen! Såklart han måste njuta av sin grop.. och passa på att rulla lite med. Det är ju så skönt! ;)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!