Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 23 mars 2016

Påskbord

Jag gillar påskens gula färg, och därför brukar jag tycka det är kul att dekorera lite inför påsken. I år har jag inte varit säker på om jag skulle orka dekorera något, men i slutändan bestämde jag mig för att ändå göra lite påskfint. Om jag inte orkar plocka bort dekorationerna på en gång gör ju liksom inte så mycket - det är glada färger som passar hela våren hemma hos mig:)

Så idag gjorde jag i ordning ett påskris med mina favoritfärger (gult, rosa och lila)...


...och brevid påskriset står min vackra påskkaktus som blommar så otroligt fint just nu!


 
Annie

1 kommentar:

  1. Det är mysigt med påskris.. och med alla färger! Det är sånt som Alva och jag gillar också ;)

    Bokleveransen är reklamerad hos posten nu. Så fort jag får tillbaka pengarna köper jag en annan. Det fanns några till som sålde likadana böcker på Bokbörsen. Jag är jätteledsen att den inte hann komma i tid före påsk. Jag hade ju förväntat mig att du skulle haft den senast för en vecka sedan!! Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!