Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 16 mars 2016

Vårtecken

Idag sken solen och det var 10 grader ute. Snön är nästan borta nu förutom lite snöhögar som Alfahanen i vanlig ordning vill ligga på för att svalka av sig lite grann...


Eftersom ljuset var så fint passade jag på att ta lite närbilder på min underbara vän...
Lite senare på dagen såg vi vårens första blommor...


...och även fast jag älskar vintern så kan jag inte låta bli att bli glad när jag ser dessa små vårtecken:)
Varje säsong har sin tjusning och nu börjar jag bli redo för att stoppa undan mössa och öppna dörren till balkongen så att mina älsklingar kan få sitta där i vårsolen och spana på världen utanför Våran Lilla Vrå.

Annie


3 kommentarer:

 1. Våren ÄR härlig och får en alltid att le! Precis som bilden av Alfahanen där han ligger på snön istället för att nyfiket utforska det som varit gömt UNDER snön =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enligt Alfahanen så är snöhögar enbart till för att ligga/rullla sig på. Han kan på sin höjd krafsa lite i högen för att kolla in mjukheten innan han slänger sig ner...:)

   Radera
  2. Vi har ju bara fläckvis med snö här med i skogen nu.. och de används flitigt för att rulla sig i av de två pälsiga herrarna jag har också!

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!