Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 29 februari 2016

På jakt efter brudar!

Här i Våran Lilla Vrå fortsätter de pilska dagarna... Nu är det trångt i fåtöljen brevid sovrumsfönstret när både Alfahanen...
 

...och Kaxmörten...
 

...vill stå och spana efter fyrbenta brudar!
Så fort jag rör på mig i sängen på morgonen så skuttar de upp i fåtöljen och för undan gardinen med nosarna och börjar spana...!
 
Tack och lov att Solstrålen är kastrerad! Det får inte plats ytterligare en hund i min fåtölj...
 
Annie
 
 
 

1 kommentar:

  1. Hahahahaha... åh nej.. förlåt att jag skrattar.. jag förstår att det är oerhört jobbigt.. men skyll dig själv när du skriver på ett sånt sätt! :) Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!