Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 22 mars 2016

Idag...

...har jag känt mig trött och seg. Jag sover inte så bra just nu och drömmer en massa konstiga drömmar varje natt.
Dessutom har jag haft en del huvudvärk den senaste tiden och det tror jag kan bero på att det nog är dags att byta glasögon. Och så har jag haft problem med magvärk vilket jag misstänker har att göra med att jag inte har haft råd att äta tillräckligt med frukt och grönsaker just nu. När det är skralt i kassan så blir det tyvärr ofta det som jag avstår, fast min mage egentligen mår bäst av att äta mycket frukt och grönt. Och tyvärr kan man ju inte baka frukt... När jag bodde i London och tjänade bra så köpte jag massor av underbara frukter och grönsaker och kunde äta mer än ett kilo frukt/grönsaker per dag! Nu är min verklighet och ekonomi lite annorlunda, och ofta får min mage lida för det...

Imorse såg det ut så här ute när vi gick till hundgården...


Det känns inte direkt som påsk, om man säger så. Jag började ta fram lite påskdekorationer här hemma men när snön började falla i helgen så tappade jag helt lusten att påskdekorera. Få se om jag orkar fixa klart imorgon...

Fast det ska bli riktigt skönt med en långhelg och bara vara hemma och ta det lugnt och titta på tv och handarbeta. Idag orkade jag tyvärr inte brodera något, men med flera riktigt lugna dagar så hoppas jag att jag kommer att känna mig så pass pigg att det blir mycket broderande i påsk.

Annie

3 kommentarer:

 1. Natten till idag snöade det här hos oss också.. och jag håller med.. det förtar stämningen lite!! Eller mycket :)

  Långhelg är aldrig fel!! Antar att inte boken kommit idag heller?? Jag har inte fått svar från säljaren, så jag påminde nyss igen.

  SvaraRadera
 2. Nej, nu vill man inte ha snö... Min man och mina barn har också drömt en massa de senaste nätterna, bland annat drömde min man att jag sov i regnkläder... Undrar var man får allt ifrån!

  SvaraRadera
 3. Man drömmer ju mer, och sover oroligare, när det är fullmåne... och det tror jag att det just har varit.

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!