Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 13 mars 2016

Som en söndag ska vara...!

Idag har varit en sådan skön och välbehövlig söndag! Jag har BARA handarbetat och tittat på tv och slappat i soffan - helt underbart och otroligt välbehövligt! De senaste veckorna har det varit än det ena och än det andra hela tiden - kanske inte så mycket för andra men mycket för mig - och jag har känt mig mer och mer sliten och mer och mer frustrerad att jag inte har hunnit med att TA DET LUUUGN, brodera och vila knoppen och kroppen. Det har blivit alldeles för lite broderande den senaste veckan..!

Så nu har jag bestämt att den kommande veckan ska jag ägna åt mig själv och göra så lite så möjligt och försöka 'vila och komma ikapp' mig själv. Jag vill brodera på allt jag inte har hunnit med, och jag vill titta på program som jag inte har hunnit med, och bara rå om mig själv helt enkelt. Det ska bli såååå skönt och jag ser verkligen fram emot det! Sedan jag kraschade mentalt och pysiskt för ett antal år sedan så har det här blivit otroligt viktigt för mig, och numera känner jag direkt när jag inte är i balans och behöver lugn och ro ett tag.
Och nu är det dax.

Annie

1 kommentar:

  1. Åååh.. men det låter helt underbart att ta/ge sig den tiden! Massa kramar

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!