Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 15 november 2014

Uppdatering: Julfilt!

På grund av illamående så har dagen blivit lite lugnare än planerat. Det blev inget pepparkaksbak men jag hoppas jag kan göra det imorgon. Däremot så har jag gjort en sats saffransskorpor till Adventsfikat vilket är bra mycket enklare än att stå i köket i flera timmar och grädda pepparkakor. Men framför allt har jag kopplat av i soffan med flera olika handarbeten. Dels har jag ju olika julklappsprojekt på gång som jag måste bli klar med, och dels så har jag ju min virkade julfilt som växer varje dag eftersom det är så roligt och lätt att virka snöflingorna:D
Så här långt....
...har jag kommit hittills på filten. På det bredaste stället mäter filten 100 cm, och längden är just nu 70 cm! Jag är riktigt imponerad och stolt över mig själv att jag faktiskt håller på med en virkad filt:) Och det känns verkligen som om jag kommer bli klar med den; kanske till och med i tid till jul! Ibland förvånar man faktiskt sig själv:)

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!