Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 29 november 2014

Slutspurt!

Sovrummet har fått en egen liten julgran!
Nu är det mesta klart inför morgondagen. Tack och lov kom syrran över några timmar och hjälpte mig med städning och diskning medan jag bakade det sista, så nu kan jag faktiskt ta det lugnt en stund i soffan (istället för att springa runt med dammsugaren) och det är VERKLIGEN välkommet! Jag har inte haft många lugna stunder i soffan de senaste dagarna, så STORT TACK till min underbara syster!
Nu ska jag virka en snöflinga! Jag har nämligen lovat syrran att virka en liten stund som avkoppling mitt i all min julstress:)

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!