Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 7 november 2014

Tid med syrran!

Idag var jag och hundarna hos syrran och hjälpte till med storstädning. Den här tiden på året och fram till jul så brukar syrran och jag hjälpas åt att städa hemma hos varandra ibland. Det är ju mycket roligare att julstäda när man är flera som hjälps åt, och dessutom går det ju mycket fortare också:) Jag hoppas kunna lura över syrran hit någon dag nnan mitt adventsfika så att jag i alla fall kan få hjälp med lite diskning...haha! Vid den här tiden på året är det verkligen kännbart att jag inte har någon diskmaskin...:(
Sedan tittade vi på Idol medan hundarna låg utslagna i soffan efter allt städande...DJag har också slagit in en del julklappar idag, men det kan ni läsa mer om på  min julblogg:)

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!