Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 7 november 2014

Tid med syrran!

Idag var jag och hundarna hos syrran och hjälpte till med storstädning. Den här tiden på året och fram till jul så brukar syrran och jag hjälpas åt att städa hemma hos varandra ibland. Det är ju mycket roligare att julstäda när man är flera som hjälps åt, och dessutom går det ju mycket fortare också:) Jag hoppas kunna lura över syrran hit någon dag nnan mitt adventsfika så att jag i alla fall kan få hjälp med lite diskning...haha! Vid den här tiden på året är det verkligen kännbart att jag inte har någon diskmaskin...:(
Sedan tittade vi på Idol medan hundarna låg utslagna i soffan efter allt städande...DJag har också slagit in en del julklappar idag, men det kan ni läsa mer om på  min julblogg:)

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!