Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 28 november 2014

Fullt ös!

Just nu är det FULLT UPP i Våran Lilla Vrå! Jag håller som bäst på att förbereda inför söndagens Adventsfika, och idag har jag bakat och städat och sorterat och dekorerat mm mm och benen börjar bli ganska möra nu på kvällen... Men i stort känns det som om jag ligger ganska bra till enligt planeringen. Dock finns det inte så mycket tid över till avkopplande sysslor såsom handarbete eller tv-tittande eller bloggande, men på julbloggen kan ni i alla fall läsa lite mer om mina jul/adventförberedelser.

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!