Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 30 november 2014

Supernöjd men supertrött!

Vilken underbart härlig adventsdag jag har haft! Allt gick jättebra och alla verkade ha trevligt, och jag hade sammanlagt 20 gäster mellan 13 - 21. Jag kommer att skriva utförligt om Adventsfirandet på julbloggen om ni är intresserade.
Just nu är jag så nöjd men också såå trött, så jag måste gå och lägga mig. Hundarna verkar minst lika trötta som jag - det är inte lätt att hålla reda på så många gäster när man är hund:)

Julkram!
 
Annie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!