Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 25 november 2014

Längtan...

Hela dagen har jag LÄÄÄNGTAT efter att sätta mig i soffan med en virkning och titta på en julfilm... men hela dagen har jag skjutit längtan framför mig och i stället sorterat tvätt...burit tvätt upp och ner från tvättstugan hela eftermiddagen...hängt upp blöt tvätt...gått ut med hundarna..,dammsugit...torkat golv..

Men NU, nu ska jag ÄNTLIGEN slå mig ner i soffan och virka och titta på en julfilm (och hoppas att jag inte somnar över virkningen), innan jag måste gå ut med hundarna igen... och sortera mer nytvättad tvätt... och bädda sängen... innan jag äntligen får krypa ner i en nybäddad säng... nöjd att jag har vunnit min mentala kamp mot mig själv men väldigt glad att städdagen är slut...

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!