Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 25 november 2014

Längtan...

Hela dagen har jag LÄÄÄNGTAT efter att sätta mig i soffan med en virkning och titta på en julfilm... men hela dagen har jag skjutit längtan framför mig och i stället sorterat tvätt...burit tvätt upp och ner från tvättstugan hela eftermiddagen...hängt upp blöt tvätt...gått ut med hundarna..,dammsugit...torkat golv..

Men NU, nu ska jag ÄNTLIGEN slå mig ner i soffan och virka och titta på en julfilm (och hoppas att jag inte somnar över virkningen), innan jag måste gå ut med hundarna igen... och sortera mer nytvättad tvätt... och bädda sängen... innan jag äntligen får krypa ner i en nybäddad säng... nöjd att jag har vunnit min mentala kamp mot mig själv men väldigt glad att städdagen är slut...

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!