Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 11 november 2014

Tack syrran!

Har jag sagt att jag har världens mest underbara syster?!

Igår kväll när humöret och orken var på botten så ringde min syster när hon hade slutat att jobba. Jag berättade hur jag mådde och att jag var sugen på att åka till Panduro en sväng. Då sade hon att vi kunde sticka dit på en gång, trots att hon hade jobbat en LÅNG dag och trots att hon hade ont i sitt knä. Det hjälpte verkligen mig att få skrota runt på Panduro och titta på alla pysselsaker och få lite kreativa impulser. Och syrran klagade inte på att jag tog tid på mig, trots att det enda hon längtade efter var att sjunka ner i sin egna soffa. När vi slutligen vände hemåt i novembermörkret, så kändes min själ inte fullt så mörk längre. Jag vet inte om det var min systers sällskap eller Panduros underbara pysselmiljö som gjorde det, men livet kändes en aning lättare igen...:) Och jag är såå tacksam att jag har en syster som känner mig så väl och som alltid stöttar och ställer upp för mig:) Och jag är såå tacksam att vi så lätt kan skratta åt samma saker, att vi delar så många intressen i livet, och att vi har det så trevligt tillsammans:)
Kort sagt, jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på min alldeles egna underbara, härliga, mysiga, älskade syster! <3

Annie

1 kommentar:

  1. Åhhhh, tack! Håller med om att det är underbart att ha en syster som alltid finns där! Älskar dig! Kraaaaaaaam

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!