Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 16 november 2014

Strul!

Idag har det strulat en del här...

Jag har just nu ingen möjlighet att ladda ner mina bilder till bloggarna vilket känns ganska frustrerande! Min digitalkamera verkar ha tackat för sig idag efter tio år, och datorn vill inte ladda ner mina bilder från mobilen...

Sedan gav jag mig på årets första pepparkaksbak med ett nytt recept och det var inte precis lyckat... Du kan läsa mer om det på julbloggen. Jag kan ju bara säga att jag blev inte direkt MERA sugen på att exprimentera med nya recept till Adventsfikat - tvärtom.

I kväll har jag handarbetat på julklappar så att jag i alla fall har fått någonting bra gjort idag...

Ha det bra,
 
Annie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!