Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 10 november 2014

Om jag bara orkade...

Idag har jag släpat tvätt upp och ner från tvättstugan och nu är jag alldeles slut både mentalt och fysiskt. Det finns saker jag egentligen skulle vilja göra - som julbak och juldekorerande - men energin finns inte där just nu. Det är helt tomt inombords... Jag hoppas att det vänder snart så att jag får tillbaka lite av min lust och ork - det är inget roligt att känna sig så här när vi närmar oss min favorittid på året och jag har massor av juliga saker som jag skulle vilja göra. Jag ska i alla fall försöka få lite julvirkning gjord så att dagen inte känns helt bortkastad...

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!