Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 14 november 2014

Kanelhjärtan

Idag har jag bakat supergoda Kanelhjärtan...


...till adventsfikat och så har jag gjort iordning en pepparkaksdeg efter ett recept som jag aldrig har prövat förut. Nu står degen och vilar i kylskåpet över natten och förhoppningsvis kan jag baka ut pepparkakorna imorgon. Det blir väldigt mycket bakat på bloggen just nu men jag älskar att julbaka och göra julmat och julgodis, och eftersom jag ska ha ett Adventsfika om drygt två veckor så är det fullt upp i köket just nu...

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!