Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 2 april 2021

Påsk i våran lilla vrå

 Nu är det påsk här hemma. Jag har äntligen vårstädat färdigt (förutom lite disk möjligen) och som vanligt när man börjar storstäda så blev det lite mer än jag hade tänkt mig. Jag passade på att röja lite på balkongen efter vintern och jag sorterade handarbeten och stoppade undan mina ullgarner eftersom deras högsäsong börjar ta slut. Nu är det virkning och korsstygn som tar över under sommarhalvåret.

På tal om virkning så har det ju blivit lite påskinspirerade projekt den senaste tiden,  och i köket hänger nu två nya runda påskgrytlappar.


Den gröna grytlappen med en kyckling har min mamma virkat.

I hallen lade jag min nya stora påskduk som jag är riktigt nöjd med!


De senaste åren har det inte blivit mycket pyntat till påsken. I år blev det lite påskblommor och påskdukar och några papperspåskägg med glada påskmotiv.

Mitt matbord med olika blommor och en virkad löpare i påskfärger. Påskens färger för mig är gult, lila och rosa.


De doftande krämfärgade påsktazetterna är alldeles underbara; jag njuter för fullt av mitt väldoftande hem!


På vardagsrumsbordet njuter jag av tulpaner och och ännu en virkad påsklöpare.

Min fina porslinstupp fick ta plats på vardagsrumsbordet också.


Perfekt att fylla med lite gott naturgodis.

I vardagsrumsfönstret hängde jag upp somriga rosa panelgardiner och på hörnskåpet bredvid fönstret satte jag upp min runda rosa klotlampa som jag köpte på IKEA för många år sedan.

Nu lyser det så mysigt i rosa toner i det hörnet på kvällarna. Längst till vänster står en isbjörn som kommer från farmor, och på bilden är det min morfar i unga da'r, och längst till höger ligger en väldigt gammal och skamfilad plasthund som kommer från våran älskad båt och bär med sig 100-tals underbara minnen💝. 

Jag önskar er en riktigt Glad och skön Påsk💛🐣💜🌷💛!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!